14. Na inschrijving bij TryForce is de student in bezit van een TryForce clubshirt welke inbegrepen zit bij het inschrijfgeld, welke zoveel mogelijk gedragen dient te worden tijdens het volgen van de lessen van TryForce. Extra kledij kan tijdens de lessen aangeschaft worden. Vanwege de houten vloer in Bodegraven is het daar niet toegestaan met buitenschoenen of binnenschoenen met een zwarte zool de zaal te betreden. Mocht het niet mogelijk zijn het clubshirt te dragen tijdens een training, dan dient de student niet in een zwart alternatief shirt te trainen. De student is verplicht om zo snel mogelijk een IKMF-tenue te kopen. Dit bestaat uit een zwarte broek met een zwart/wit IKMF-logo en een wit T-shirt voorzien van eenzelfde logo op de rug en linkerborst. Vanaf P1 level, een level patch op de linker broekspijp onder het IKMF logo, het witte T- shirt voorzien van eenzelfde IKMF-logo op de rug en linkerborst. De broek, het T-shirt, logo en de patches kan de student via TryForce aanschaffen. De student dient gebruik te maken van beschermende attributen, zoals kruisbescherming (toque), gebitsbescherming en binnenschoenen. Vanaf P1 en hoger, na ongeveer ½ jaar, MMA- en/of bokshandschoenen en scheenbeschermers.

15. De meeste materialen kunnen bij TryForce worden aangeschaft. Om te voorkomen dat de student de verkeerde materialen en/of kleding aanschaft, raadt TryForce de student af om op eigen initiatief en/of zonder voorafgaand overleg materialen te kopen. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

16. TryForce levert de door de student bestelde materialen zo snel mogelijk. Artikelen worden na betaling op de leslocatie geleverd. Wanneer TryForce op verzoek van de student iets bestelt, verplicht de student zich het/de product(en) te kopen.

17. Oefenwapens en stoot /trapkussens worden door TryForce verzorgd.

Reacties op dit bericht zijn gesloten.