10. Iedere student is verplicht om lid te worden van de International Krav Maga Federation (IKMF). Indien de student geen lid van het IKMF is, kan hij/zij niet deelnemen aan examens. De IKMF-contributie wordt zonder tussenkomst van TryForce direct door de student aan het IKMF NL voldaan.

11. Regelmatig zijn er in binnen- en buitenland Krav Maga seminars te volgen. Hier wordt lesgegeven door high level instructors uit bijvoorbeeld Israël. Het bezoeken van deze seminars wordt door TryForce ten zeerste aangeraden, maar staat verder los van het lidmaatschap. Iedereen kan hieraan deelnemen. Kosten en vervoer zijn voor eigen rekening en zijn dus niet inbegrepen in de maandelijkse contributie.

12. Op officiële IKMF-evenementen (seminars/examens/kampen) is het verplicht het IKMF-examenshirt te dragen. Dit is het witte shirt zonder clubaanduiding. Ook is het verplicht de officiële IKMF-broek te dragen welke is voorzien van een stukje klittenband.

13. Om deel te kunnen nemen aan een examen, dient de student minimaal vier (4) maanden lid bij het IKMF te zijn. Wees hier op tijd mee i.v.m. verwerkingstijd van het IKMF.

Reacties op dit bericht zijn gesloten.