Inschrijfformulier SLIM - TryForce

Dit inschrijfformulier is voor het abonnement I WANT TO BE SLIM. De abonnementskosten bedragen € 37 per maand en je betaalt eenmalig € 10 administratiekosten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Als het formulier succesvol is ingevuld, word je doorverwezen naar de aanbieder van de automatische incasso. De eerste termijn plus inschrijfkosten dienen handmatig betaald te worden.

*Met dit abonnement kun je trainen op beide locaties. Selecteer de voorkeurslocatie.
manvrouw
Om de beste zorg te kunnen bieden in en rond onze trainingen is het belangrijk dat we weten wie we in geval van nood kunnen bereiken.

Door verzending van dit formulier geeft u toestemming aan PayPro BV om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van TryForce.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Voor de Krav Maga lessen is het verplicht je direct in te schrijven bij de IKMF.

*De inschrijving is bindend na ontvangst van een bevestiging. Op het lidmaatschap zijn de algemene voorwaarden van toepassing.