Elkan van Dijk - TryForce

Details

  • Naam: Elkan van Dijk
  • Gradatie: Expert level 3

Ik ben begonnen met Krav Maga in 2008. In juli 2011 heb ik de instructeursopleiding gevolgd in Tsjechië. Dit beviel me zo goed dat ik nog veel andere cursussen heb gedaan. In mei 2012 heb ik de eerste Combat and Fighting instructeursopleiding gevolgd. In oktober 2013 ben ik voor de Executive Protection Instructeursopleiding gegaan. In januari 2015 heb ik deelgenomen aan de Law Enforcement Instructor Course in Israël. Momenteel ben ik met veel cursussen bezig buiten Krav Maga, ik zoek dus altijd manieren om me te ontwikkelen zodat ik deze kennis door kan geven!

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN

Krav Maga Law Enforcement instructeur

Krav Maga Executive Protection (armed and unarmed) instructeur

Krav Maga Combat and Fighting instructeur

Lead Civilian instructeur

Stay Away Women instructeur

Kids Krav Maga instructeur

Dragon Door Kettlebell instructeur (RKC)

Trojan Workout Kettlebell instructeur

Trojan Workout Bodyweight instructeur

Progressive Calisthenics Certified (PCC) instructeur

Jiu Jitsu 1e dan